Lliçà d'Amunt

ELS DARRERS DIES DE LA CATALUNYA REPUBLICANA

Un espectacle històric sobre l’angoixa, la desfeta i l’èxode dels catalans el 1939.

INFORMACIÓ DE L’ACTIVITAT

Els darrers dies de la Catalunya republicana és la narració verídica dels dies dramàtics viscuts per l’escriptor i polític Antoni Rovira i Virgili quan entra en fase culminant l’ofensiva final de Franco contra Catalunya.

Narració de l’angoixa, la desfeta i l’èxode dels catalans, que han estat les principals víctimes de la guerra encesa a Espanya per l’alçament militar. Multitud de temes connecten els anys 30 amb l’actualitat: les relacions entre Catalunya i Espanya, els èxodes per Europa i la por a la pèrdua de la pròpia identitat. Rovira i Virgili narra, en primera persona, el viatge sense retorn que va fer amb la seva família i diverses personalitats polítiques i culturals fins a França. En aquest viatge, compartirà amb la resta de catalans i catalanes tots els dolors: La pèrdua de la llar, la fam, el fred i la incertitud del demà.

L’espectacle és un diàleg entre el personatge Antoni Rovira i Virgili  i un violoncel·lista que s’expressa amb  el seu instrument. El text està basat en l’obra de l’escriptor Rovira i Virgili «Els Darrers Dies de la Catalunya Republicana».


El cost de l’entrada és gratuït tot i que inicialment s’haurà de pagar un dipòsit de 2€ que serà retornat un cop comprovada l’assistència a l’acte. En cas de no assistir no es tornarà aquest import. Activitat programada amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.

Compra aquí els teus tickets
del 1 al 10 de juny
Diumenge 13 de juny
19.00h
Ateneu l’Aliança
2 € retornables

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ

Al final d’aquesta pàgina trobareu el formulari que cal emplenar per a realitzar la reserva.

1.El procés d’inscripció té un cost de 2€ que es retornaran un cop finalitzada l’activitat.

2.Reserveu tantes entrades individuals com persones assistireu a l’activitat.

3.Les entrades són nominals. Cal especificar el nom de cada persona assistent.

4.Un cop finalitzat el procés de reserva, rebreu un correu electrònic amb les vostres entrades.

5.Si no podeu assistir a l’activitat, contacteu amb cultura@llicamunt.cat per anul·lar la vostra reserva.

Venda on-line tancada