Esquiada Jove a La Masella 2020

L’Esquiada Jove de Lliçà d’Amunt 2020 és una sortida d’oci i esport que organitzen les Regidories d’Infància i Joventut i d’Esports de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt a l’Estació d’Esquí La Masella (La Cerdanya), per a joves de 14 a 30 anys, el dissabte 15 de febrer de 2020.

Dia de la sortida: Dia 15 de febrer de 2020
Horari: de les 06:00h del matí fins les 19h aprox.

Joves: de 14 a 30 anys             Inscripcions: del 13 de gener al 3 de febrer 2020

PREU DE L’ACTIVITAT

La sortida té diferents preus subvencionats per l’Ajuntament, depenent de si el/la jove és del municipi i si es disposa de material d’esquí:

  • Preu bàsic JOVES EMPADRONATS/ES de 25€: Inclou transport en autocar, Forfait i assegurança pista. Els i les joves han d’estar empadronats/des a Lliçà d’Amunt i hauran de portar el seu propi material d’esquí o Snow.
  • Preu bàsic JOVES ALTRES MUNICIPIS 30€: Inclou transport en autocar, Forfait i assegurança pista. Els i les joves poden ser d’altres municipis i hauran de portar el seu propi material d’esquí o Snow.
  • Preu amb lloguer de material JOVES EMPADRONATS/ES a Lliçà d’Amunt 46€: Inclou lloguer de material (pals, botes, esquís o snow i casc), transport en autocar, Forfait i assegurança pista. Els i les joves han d’estar empadronats a Lliçà d’Amunt i hauran de llogar el material d’Esquí o Snow. L’Ajuntament reservarà prèviament el material que els i les participants recolliran en arribar a l’Estació d’Esquí.
  • Preu amb lloguer de material JOVES ALTRES MUNICIPIS 55€: Inclou lloguer de material (pals, botes, esquís o snow i casc), transport en autocar, Forfait i assegurança pista. Els i les joves poden ser d’altres municipis i hauran de llogar el material d’Esquí o Snow. L’Ajuntament reservarà prèviament el material que els i les participants recolliran en arribar a l’Estació d’Esquí.

*Les places són limitades, i es donaran per ordre d’inscripció i pagament.

INSCRIPCIÓ I PAGAMENT

Si tens entre 14 i 30 anys, pots inscriure’t a la segona Esquiada Jove de Lliçà d’Amunt, del 13 de gener al 3 de febrer, en dos senzills passos. El pagament s’haurà de fer efectiu en el moment de la inscripció mitjançant pagament amb targeta.

  1. PAS 1: Efectua el pagament al formulari de compra del final d’aquesta plana.
  2. PAS 2: Un cop fet el pagament, emplena el següent formulari amb les teves dades personals.
  3. PAS 3: Si ets menor de 18, porta la teva autorització a l’Espai Jove.

En cas de tenir problemes amb la inscripció a l’activitat, es prega contactar amb la Regidoria de Joventut de dilluns a divendres de 16h a 20h a l’Espai Jove El Galliner, per correu electrònic a elgalliner@llicamunt.cat, trucant per telèfon al 93 860 70 01 o escrivint un WhatsApp al telèfon 673 93 09 37.

MÉS INFORMACIÓ

FORMULARI DE CONTACTE

Compra aqui els teus tiquets
13 de gener a 3 de febrer
Dia 15 de febrer de 2020
De 06h a 19h aprox.
Estació d’Esquí La Masella
La Cerdanya
Preu
de 25 € a 55€
Llocs de sortida/arribada
– La Biblioteca Ca l’Oliveres
– Al Centre Cívic Ca l’Artigues
– Al Centre Cívic Palaudàries

Contacte

Telèfon: 93 860 70 01
WhatsApp: 673 93 09 37

Contacta per WhatsApp

Descàrregues

Venta on-line tancada