Lliçà d'Amunt

IV ESQUIADA JOVE A MASELLA 2022

La IV Esquiada Jove de Lliçà d’Amunt 2022 és una sortida d’oci que organitza la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt a l’Estació d’Esquí de Masella (La Cerdanya), per a joves de 14 a 30 anys, el dissabte 12 de febrer de 2022.

Dia de la sortida: Dissabte 12 de febrer de 2022
Horari: de les 06:00h del matí fins les 19h aprox.

Joves: de 14 a 30 anys             Inscripcions: del 3 al 23 de gener

PREU DE L’ACTIVITAT

La sortida té diferents preus subvencionats per l’Ajuntament, depenent de si el/la jove és del municipi i si es disposa de material d’esquí:

  • Preu bàsic JOVES EMPADRONATS/ES de 25€: Inclou transport en autocar, Forfait i assegurança pista. Els i les joves han d’estar empadronats/des a Lliçà d’Amunt i hauran de portar el seu propi material d’esquí o Snow.
  • Preu bàsic JOVES D’ALTRES MUNICIPIS 30€: Inclou transport en autocar, Forfait i assegurança pista. Els i les joves poden ser d’altres municipis i hauran de portar el seu propi material d’esquí o Snow.
  • Preu amb lloguer de material JOVES EMPADRONATS/ES a Lliçà d’Amunt 46€: Inclou lloguer de material (pals, botes, esquís o snow i casc), transport en autocar, Forfait i assegurança pista. Els i les joves han d’estar empadronats a Lliçà d’Amunt i hauran de llogar el material d’Esquí o Snow. L’Ajuntament reservarà prèviament el material que els i les participants recolliran en arribar a l’Estació d’Esquí.
  • Preu amb lloguer de material JOVES ALTRES MUNICIPIS 55€: Inclou lloguer de material (pals, botes, esquís o snow i casc), transport en autocar, Forfait i assegurança pista. Els i les joves poden ser d’altres municipis i hauran de llogar el material d’Esquí o Snow. L’Ajuntament reservarà prèviament el material que els i les participants recolliran en arribar a l’Estació d’Esquí.

*Les places són limitades, i s’assignaran per ordre d’inscripció i pagament.

INSCRIPCIÓ I PAGAMENT

Si tens entre 14 i 30 anys, pots inscriure’t a l’Esquiada Jove de Lliçà d’Amunt, del 3 al 23 de gener, en dos senzills passos. El pagament s’haurà de fer efectiu en el moment de la inscripció mitjançant pagament amb targeta.

  1. PAS 1: Efectua el pagament al formulari de compra del final d’aquesta pàgina web.
  2. PAS 2: Un cop fet el pagament, emplena el següent formulari amb les teves dades personals. És molt important emplenar el formulari per a poder realitzar la reserva del forfait i el lloguer de material.
  3. PAS 3: Fes arribar la teva autorització (només si ets menor de 18 anys) per correu electrònic a elgalliner@llicamunt.cat, abans del dia 30 de gener.

En cas de tenir problemes amb la inscripció a l’activitat, es prega contactar amb la Regidoria de Joventut per correu electrònic a elgalliner@llicamunt.cat, trucant per telèfon o escrivint un WhatsApp al telèfon 673 93 09 37, o adreçar-te a L’Espai Jove El Galliner de dilluns a divendres de 16h a 20h.

MÉS INFORMACIÓ

FORMULARI DE CONTACTE

ENTRADES EXHAURIDES

Fes la teva inscripció
Del 3 al 23 de gener
12 de febrer de 2022
De 06h a 19h (aproximadament)
Estació d’Esquí La Molina
La Cerdanya
Preus
Entre 25€ i 55€
Llocs de sortida i arribada
– Biblioteca Ca l’Oliveres
– Centre Cívic Ca l’Artigues
– Centre Cívic Palaudàries

Contacte

elgalliner@llicamunt.cat
Telèfon: 93 860 70 01
WhatsApp: 673 93 09 37

WhatsApp 673 93 09 37

NOTA:
Si la sortida no pogués dur-se a terme a causa de les restriccions per motius sanitaris, se suspendrà i es realitzarà el retorn íntegre del preu de l’activitat. La gestió d’aquest retorn no és immediat.

Venda on-line tancada