Lliçà d'Amunt

Sortida Jove a Illa Fantasia

La Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt organitza la primera sortida d’oci d’estiu a Illa Fantasia, per a joves de 14 a 17 anys, el dissabte 24 de Juliol del 2021.

Dia de la sortida: Dissabte 24 de Juliol del 2021
Horari: de les 9h del matí fins les 19h aprox.
Joves: de 14 a 17 anys            
Inscripcions: del 5 al 15 de Juliol del 2021

PREU DE L’ACTIVITAT
 • Preu joves empadronats a Lliçà d’amunt de 20€: Inclou transport en autocar i entrada a Illa Fantasia.
 • Preu resta de joves 24€: Inclou transport en autocar i entrada a Illa Fantasia.
AUTORITZACIÓ DE PARTICIPACIÓ

Els i les joves hauran de fer arribar a l’Espai Jove El Galliner l’autorització de participació a la SORTIDA JOVE ILLA FANTASIA i la declaració responsable, que es pot recollir impresa al Galliner o descarregar en format digital, degudament emplenada i signada pel seu pare, mare o tutor/a legal abans del 15 de Juliol. Sense l’autorització signada els i les joves no podran venir a la sortida.

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ
 1. Al final d’aquesta pàgina trobareu el formulari que cal emplenar per a realitzar la reserva.
 2. Les entrades són individuals. S’ha de realitzar una compra per persona i especificar el nom i cognom del/la jove assistent, independentment de qui efectua la compra.
 3. El preu de l’activitat és de 20€ per a joves empadronats al municipi i de 24€ per a la resta de joves.
 4. Hem detectat problemes amb els correus electrònics de Hotmail i Outlook. Si és possible, fes la comanda amb un altre correu electrònic.
 5. Un cop finalitzat el procés de reserva, rebreu un correu electrònic amb les vostres entrades.

En cas de tenir problemes amb la inscripció a l’activitat, es prega contactar amb la Regidoria de Joventut de dilluns a divendres de 16h a 20h a l’Espai Jove El Galliner, per correu electrònic a elgalliner@llicamunt.cat, trucant per telèfon al 93 860 70 01 o escrivint un WhatsApp al telèfon 673 93 09 37.

SORTIDA EN AUTOCAR

L’autocar sortirà el dissabte 24 de juliol, a les 9h del matí des de la Biblioteca Ca l’Oliveres (carrer Castelló de la Plana, 11).

L’horari de tornada des del Parc aquàtic ILLA FANTASIA és a les 18:00h en el punt establert. L’arribada a la Biblioteca Ca l’Oliveres de Lliçà d’Amunt està prevista sobre les 19:30/20h aproximadament.  Cal respectar els horaris programats i es prega ser una estona abans al lloc i hora establerts.

L’organització no es farà responsable de cap jove un cop aquest baixi de l’autocar en arribar a Lliçà d’Amunt.

QUE CAL PORTAR EL DIA DE LA SORTIDA

Els i les joves assistents a la SORTIDA JOVE ILLA FANTASIA hauran de portar:

 • Documentació: DNI i Targeta Sanitària.
 • Esmorzar i dinar, cal recordar que hauran de deixar-ho a les taquilles de l’entrada al parc (preu no inclòs a la sortida) o comprar-lo allà.
 • Mascareta.
A TENIR EN COMPTE DURANT L’ACTIVITAT
 • Els i les joves hauran de fer ús de la mascareta en tot moment i complir totes les mesures sanitàries establertes per l’organització i del parc aquàtic.
 • Per un millor gaudiment de la sortida, un cop entrem dins del Parc Aquàtic Illa Fantasia els i les joves aniran sols i soles per dins del parc. No aniran acompanyats pels dinamitzadors/es responsables de la sortida.
 • Els i les joves hauran d’anar com a mínim en grup de tres, ningun/a jove podrà anar sol per dins del Parc d’Atraccions. Si veiem algun jove voltant sol vindrà amb els dinamitzadors/es responsables la resta del dia.
 • Durant les hores de la sortida els dinamitzadors/es estaran voltant per dins del parc, per a qualsevol cosa que els i les joves necessitin. El telèfon de contacte de l’organització és 673 930 937.
 • Cal complir amb els horaris i el funcionament que s’estableixi durant tot el dia (hores, punts de trobada, etc.).
 • Els i les joves no podran fumar ni beure begudes alcohòliques durant la sortida.
 • Qualsevol comportament inadequat de la conducta del/la jove, i els danys i perjudicis que se’n puguin derivar, seran única i exclusivament responsabilitat seva. Els monitors/es vetllaran per l’organització i el bon funcionament de la sortida.
 • L’incompliment d’aquesta normativa podrà comportar la retirada de la entrada al Parc Aquàtic Illa Fantasia i quedar-se amb els dinamitzadors/es responsables de la sortida.
Compra ja la teva entrada
Del 5 al 15 de juliol
Dissabte 24 de juliol de 2021
De 9h a 19h
Preu
20€ Joves del municipi
24€ Joves no empadronats
Parc Aquàtic d’Illa Fantasia
Vilassar de Dalt
Parc Aquàtic d’Illa Fantasia
Vilassar de Dalt

Documentació

ATENCIÓ!
Degut a l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 al municipi i les restriccions actuals, l’organització ha paralitzat temporalment les inscripcions a aquesta activitat.

Venda on-line tancada