Lliçà d'Amunt

Sortida Jove a PortAventura World Nadal 2020

PortAventura Nadal és una sortida d’oci que organitza la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, per a joves de 14 a 17 anys, el dissabte 12 de desembre de 2020.

Dia de la sortida: Dissabte 12 de desembre del 2020
Horari: de les 8h del matí fins les 20h aprox.
Joves: de 14 a 17 anys            
Inscripcions: del  16 de novembre al 4 de desembre del 2020

PREU DE L’ACTIVITAT
 • Preu joves empadronats a Lliçà d’amunt de 30€: Inclou transport en autocar i entrada a Port Aventura.
 • Preu resta de joves 37€: Inclou transport en autocar i entrada a Port Aventura.
AUTORITZACIÓ DE PARTICIPACIÓ

Els i les joves hauran de fer arribar a l’Espai Jove El Galliner l’autorització de participació a la SORTIDA JOVE PORTAVENTURA WORLD NADAL 2020 i la declaració responsable, que es pot recollir impresa al Galliner o descarregar en format digital, degudament emplenada i signada pel seu pare, mare o tutor/a legal abans del 7 de desembre del 2020. Sense l’autorització signada els i les joves no podran venir a la sortida.

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ
 1. Al final d’aquesta pàgina trobareu el formulari que cal emplenar per a realitzar la reserva.
 2. Les entrades són individuals. S’ha de realitzar una compra per persona.
 3. El preu de l’activitat és de 30€ per a joves empadronats al municipi i de 37€ per a la resta de joves.
 4. Les entrades són nominals. Cal especificar el nom i cognoms del/la jove assistent, independentment de qui efectua la compra.
 5. Hem detectat problemes amb els correus electrònics de Hotmail i Outlook. Si és possible, fes la comanda amb un altre correu electrònic.
 6. Un cop finalitzat el procés de reserva, rebreu un correu electrònic amb les vostres entrades.

En cas de tenir problemes amb la inscripció a l’activitat, es prega contactar amb la Regidoria de Joventut de dilluns a divendres de 16h a 20h a l’Espai Jove El Galliner, per correu electrònic a elgalliner@llicamunt.cat, trucant per telèfon al 93 860 70 01 o escrivint un WhatsApp al telèfon 673 93 09 37.

SORTIDA EN AUTOCAR

L’autocar sortirà el dissabte 12 de desembre, a les 8h del matí des de la Biblioteca Ca l’Oliveres (carrer Castelló de la Plana, 11).

L’horari de sortida del Parc d’atraccions PORT AVENTURA a les 18:30h en el punt establert. L’arribada a la Biblioteca Ca l’Oliveres de Lliçà d’Amunt està prevista sobre les 20h/20:30h aproximadament.  Cal respectar els horaris programats i es prega ser una estona abans al lloc i hora establerts.

L’organització no es farà responsable de cap jove un cop aquest baixi de l’autocar en arribar a Lliçà d’Amunt.

QUE CAL PORTAR EL DIA DE LA SORTIDA

Els i les joves assistents a la SORTIDA JOVE PORTAVENTURA WORLD NADAL 2020 hauran de portar:

 • Documentació: DNI i Targeta Sanitària.
 • Esmorzar i dinar, cal recordar que hauran de deixar-ho a les taquilles de l’entrada al parc (preu no inclòs a la sortida) o comprar-lo allà.
 • Mascareta.
A TENIR EN COMPTE DURANT L’ACTIVITAT
 • Els i les joves hauran de fer ús de la mascareta en tot moment i complir totes les mesures sanitàries establertes per l’organització i del parc d’atraccions.
 • Per un millor gaudiment de la sortida, un cop entrem dins del Parc d’Atraccions de Port Aventura els i les joves aniran sols i soles per dins del parc. No aniran acompanyats pels dinamitzadors/es responsables de la sortida.
 • Els i les joves hauran d’anar com a mínim en grup de tres, ningun/a jove podrà anar sol per dins del Parc d’Atraccions. Si veiem algun jove voltant sol vindrà amb els dinamitzadors/es responsables la resta del dia.
 • Durant les hores de la sortida els dinamitzadors/es estaran voltant per dins del parc, per a qualsevol cosa que els i les joves necessitin. El telèfon de contacte de l’organització és 673 930 937.
 • Cal complir amb els horaris i el funcionament que s’estableixi durant tot el dia (hores, punts de trobada, etc.).
 • Els i les joves menors no podran fumar ni beure begudes alcohòliques durant la sortida.
 • Qualsevol comportament inadequat de la conducta del/la jove, i els danys i perjudicis que se’n puguin derivar, seran única i exclusivament responsabilitat seva. Els monitors/es vetllaran per l’organització i el bon funcionament de la sortida.
 • L’incompliment d’aquesta normativa podrà comportar la retirada de la entrada al Parc d’Atraccions de PortAventura i quedar-se amb els dinamitzadors/es responsables de la sortida.

Compra aqui els teus tiquets
16 de novembre – 4 de desembre
Dissabte 12 de desembre del 2020
De 8h a 20h
Preu
30€ Joves empadronats
37€ Resta de joves
Lloc
PortAventura World

Contacte

Telèfon: 93 860 70 01
WhatsApp: 673 93 09 37

DESCÀRREGUES

ATENCIÓ:
Aquesta activitat ha quedat suspesa a causa de les restriccions de salut pública decretades per la Generalitat de Catalunya.
Venda on-line tancada