Lliçà d'Amunt

V ESQUIADA JOVE A MASELLA 2023

La V Esquiada Jove de Lliçà d’Amunt 2023 és una sortida d’oci que organitza la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt a l’Estació d’Esquí Masella (La Cerdanya), per a joves de 14 a 30 anys, el dissabte 25 de febrer de 2023.

Dia de la sortida: Dissabte 25 de febrer de 2023
Horari: de les 06:00h del matí fins les 19h aprox.

Joves: de 14 a 30 anys             Inscripcions: del 16 de gener al 12 de febrer 2023

PREU DE L’ACTIVITAT

La sortida té diferents preus subvencionats per l’Ajuntament, depenent de si el/la jove és del municipi i si es disposa de material d’esquí:

  • Preu bàsic JOVES EMPADRONATS/ES de 25€: Inclou transport en autocar, Forfait i assegurança pista. Els i les joves han d’estar empadronats/des a Lliçà d’Amunt i hauran de portar el seu propi material d’esquí o Snow.
  • Preu bàsic JOVES D’ALTRES MUNICIPIS 30€: Inclou transport en autocar, Forfait i assegurança pista. Els i les joves poden ser d’altres municipis i hauran de portar el seu propi material d’esquí o Snow.
  • Preu amb lloguer de material JOVES EMPADRONATS/ES a Lliçà d’Amunt 46€: Inclou lloguer de material (pals, botes, esquís o snow i casc), transport en autocar, Forfait i assegurança pista. Els i les joves han d’estar empadronats a Lliçà d’Amunt i hauran de llogar el material d’Esquí o Snow. L’Ajuntament reservarà prèviament el material que els i les participants recolliran en arribar a l’Estació d’Esquí.
  • Preu amb lloguer de material JOVES ALTRES MUNICIPIS 55€: Inclou lloguer de material (pals, botes, esquís o snow i casc), transport en autocar, Forfait i assegurança pista. Els i les joves poden ser d’altres municipis i hauran de llogar el material d’Esquí o Snow. L’Ajuntament reservarà prèviament el material que els i les participants recolliran en arribar a l’Estació d’Esquí.

*Les places són limitades, i s’assignaran per ordre d’inscripció i pagament.

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ I PAGAMENT

Si tens entre 14 i 30 anys, pots inscriure’t a l’Esquiada Jove de Lliçà d’Amunt, del 16 de gener al 12 de febrer, en dos senzills passos. El pagament s’haurà de fer efectiu en el moment de la inscripció mitjançant pagament amb targeta. És molt important fer tots els passos per realitzar correctament la inscripció.

  1. PAS 1 – PAGAMENT: Efectua el pagament al formulari de compra del final d’aquesta pàgina web. Fins que no es faci el pagament no es reserva la plaça.
  2. PAS 2 – FORMULARI DE DADES: Un cop fet el pagament, emplena el següent formulari amb les teves dades personals. És molt important fer aquest pas! S’ha d’emplenar el formulari amb les dades del o la jove, per a poder realitzar la reserva del forfait i el lloguer de material.
  3. PAS 3 – AUTORITZACIÓ MENORS: Fes arribar la teva autorització (només si ets menor de 18 anys) per correu electrònic a elgalliner@llicamunt.cat, abans del dia 12 de febrer.

En cas de tenir problemes amb la inscripció a l’activitat, es prega contactar amb la Regidoria de Joventut per correu electrònic a elgalliner@llicamunt.cat, trucant per telèfon o escrivint un WhatsApp al telèfon 673 93 09 37, o adreçar-te a L’Espai Jove El Galliner de dilluns a divendres de 16h a 20h.

MÉS INFORMACIÓ

FORMULARI DE CONTACTE

Fes la teva inscripció
Del 16 de gener al 12 de febrer
25 de febrer de 2023
De 06h a 19h (aproximadament)
Estació d’Esquí Masella
La Cerdanya
Preus
Entre 25€ i 55€
Llocs de sortida i arribada
– Biblioteca Ca l’Oliveres
– Centre Cívic Ca l’Artigues
– Centre Cívic Palaudàries

Contacte

elgalliner@llicamunt.cat
Telèfon: 93 860 70 01
WhatsApp: 673 93 09 37

WhatsApp 673 93 09 37

NOTA:
Si la sortida no pogués dur-se a terme , se suspendrà i es realitzarà el retorn íntegre del preu de l’activitat. La gestió d’aquest retorn no és immediat.

PLACES EXHAURIDES

Venda on-line tancada