Ajuntament de Lliçà d'Amunt

VI ESQUIADA JOVE 2024

local_activity
INSCRIU-TE ARA
Del 15 de gener a l’11 de febrer

calendar_today
Dissabte 24 de febrer
De 5:45h a a 19h
location_on
Estació d’Esquí La Molina
Alp (Baixa Cerdanya)
comment
CONTACTE

Per a dubtes i incidències escriu a: llam.elgalliner@llicamunt.cat
WhatsApp: 673 93 09 37

DOCUMENTS

La 6a Esquiada Jove de Lliçà d’Amunt 2024 és una sortida d’oci que organitza la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt a l’Estació d’Esquí La MOLINA, per a joves del municipi de 14 a 30 anys, el dissabte 24 de febrer de 2024.

Dia de la sortida: Dissabte 24 de febrer de 2024
Horari: de les 05:45 h del matí fins les 19 h aprox.

Joves: de 14 a 30 anys             Inscripcions: del 15 de gener al 11 de febrer 2024

PREU DE L’ACTIVITAT

La sortida té diferents preus, depenent de si s’està empadronat/da al municipi o si s’hi lloga material (preu amb lloguer) o si es porta de casa (preu bàsic). L’Ajuntament de Lliçà d’Amunt subvenciona el 30% del cost de l’activitat als i les joves empadronades al municipi.

 • Preu bàsic JOVES EMPADRONATS/ES de 39€: Inclou transport en autocar, Forfait i assegurança a pista. Els i les joves han d’estar empadronats/des a Lliçà d’Amunt i hauran de portar el seu propi material d’esquí o Snow.
 • Preu bàsic JOVES D’ALTRES MUNICIPIS 53€: Inclou transport en autocar, Forfait i assegurança pista. Els i les joves poden ser d’altres municipis i hauran de portar el seu propi material d’esquí o Snow.
 • Preu amb lloguer de material JOVES EMPADRONATS/ES a Lliçà d’Amunt 60€: Inclou lloguer de material (pals, botes, esquís o snow i casc), transport en autocar, Forfait i assegurança pista. Els i les joves han d’estar empadronats a Lliçà d’Amunt i hauran de llogar el material d’Esquí o Snow. L’Ajuntament reservarà prèviament el material que els i les participants recolliran en arribar a l’Estació d’Esquí.
 • Preu amb lloguer de material JOVES ALTRES MUNICIPIS 82€: Inclou lloguer de material (pals, botes, esquís o snow i casc), transport en autocar, Forfait i assegurança pista. Els i les joves poden ser d’altres municipis i hauran de llogar el material d’Esquí o Snow. L’Ajuntament reservarà prèviament el material que els i les participants recolliran en arribar a l’Estació d’Esquí.

INFORMACIÓ IMPORTANT DE LA SORTIDA

SORTIDA EN AUTOCAR

L’autocar sortirà a les 5:45 h del matí i l’arribada a Lliçà d’Amunt està prevista sobre les 18:30h/ 19h aproximadament, als mateixos punts de la sortida que cada jove hagi triat a l’hora de fer la inscripció.

És podrà escollir el punt de sortida/arribada, i s’ha de triar al mateix moment de fer la inscripció i no es podrà modificar. Els tres punts de sortida i arribada, amb diferents autocars, serà a les 5:45 h del matí a:

 • La Biblioteca Ca l’Oliveres (carrer Castelló de la Plana, 11)
 • Al Centre Cívic Ca l’Artigues (Carrer de la Ribera d’Ebre, 81)
 • Al Centre Cívic Palaudàries (carrer del Segre, 65).

Cal respectar els horaris programats i es prega ser una estona abans al lloc i hora establerts.

L’organització no es farà responsable de cap jove un cop aquest baixi de l’autocar en arribar a Lliçà d’Amunt.

QUE CAL PORTAR EL DIA DE LA SORTIDA

Els i les joves assistents a l’Esquiada Jove hauran de portar:

 • Documentació: DNI i Targeta Sanitària.
 • Roba d’abric apta per esquiar o fer Snow.
 • Esmorzar i dinar (o comprar-lo allà).
 • Material d’esquí o Snow si no s’ha llogat.

ÀPATS

El preu de la sortida no inclou cap àpat (esmorzar, dinar o berenar). Els i les participants podran dur els àpats de casa o bé fer-los al bar de l’Estació d’Esquí.

NORMATIVA DE L’ACTIVITAT

 • S’han de complir totes les mesures de seguretat i normativa,  marcades per l’organització i l’estació d’esquí.
 • Es recomana portar el casc ben posat i cordat, i portar els pals ben penjats per no perdre’ls.
 • El material llogat és responsabilitat de qui el lloga. En cas de pèrdua serà aquesta mateixa persona qui haurà de pagar el material perdut.
 • Cal ser conscient del nivell de coneixement d’esquí o Snow que es té i actuar en conseqüència per evitar posar-se en risc a un mateix o a d’altres esquiadors.
 • No està permès esquiar fora de les pistes habilitades  i senyalitzades per fer-ho.
 • Es recomana que, per esquiar per les pistes, es vagi sempre en grup amb un mínim de tres persones (anant-se esperant i vigilant que ningú es perdi).
 • Durant les hores d’esquí hi hauran les dinamitzadores del grup, per a qualsevol cosa que els participants necessitin, a un punt de trobada establert. El telèfon de contacte de l’organització és 673 930 937.
 • Cal complir amb els horaris i el funcionament que s’estableixi durant tot el dia (hores, punts de trobada, etc.).
 • Qualsevol comportament inadequat de la conducta del/la jove, i els danys i perjudicis que se’n puguin derivar, seran única i exclusivament responsabilitat seva. Els monitors/es vetllaran per l’organització i el bon funcionament de la sortida.
 • El cost de l’esquiada inclou l’assegurança. Aquesta és vàlida únicament dins de les pistes d’esquí. Qualsevol accident que passi fora dels llocs autoritzats és responsabilitat del/la jove.
 • L’incompliment d’aquesta normativa podrà comportar la retirada del forfait.
 • Degut a la naturalesa d’aquesta activitat, aquesta inscripció inclou l’autorització a intervenir quirúrgicament o prendre qualsevol altre decisió mèdica per part del corresponent equip mèdic en cas d’urgència.

PROCÉS DE RESERVA

 1. Al final d’aquesta pàgina trobareu el formulari que cal emplenar per a realitzar la inscripció a l’activitat.
 2. Les inscripcions s’han de realitzar individualment i a nom de la persona jove que assistirà a l’activitat.
 3. Per escollir el preu subvencionat és necessari estar empadronat/da a Lliçà d’Amunt. Es comprovaran totes les inscripcions.
 4. Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció i pagament.
 5. Un cop finalitzat el procés de reserva, rebreu un correu electrònic amb la vostra entrada.
 6. En cas d’incidència contacteu amb l’Espai Jove El Galliner trucant per telèfon al 93 860 70 01, per correu electrònic a llam.elgalliner@llicamunt.cat o per WhatsApp al 673 93 09 37.

AUTORITZACIÓ DE PARTICIPACIÓ

Els i les menors de 18 anys hauran de fer arribar per correu a elgalliner@llicamunt.cat , l’autorització de participació a l’Esquiada Jove, que es pot recollir impresa al Galliner o imprimir en format digital al portal d’inscripcions a llam.cat/esquiadajove24 , degudament emplenada i signada pel seu pare, mare o tutor/a legal abans del 11 de febrer 2024.

Venda on-line tancada