Ajuntament de Lliçà d'Amunt

local_activity
INSCRIU-TE ARA
Del 15 al 30 d’abril

calendar_today
Dissabte 18 de maig
De 8h a 20:30h (aprox.)
location_on
PORTAVENTURA WORLD
TARRAGONA
comment
CONTACTE

Per a dubtes i incidències escriu a: llam.elgalliner@llicamunt.cat
WhatsApp: 673 93 09 37

DOCUMENTS

6ª SORTIDA JOVE A PORTAVENTURA WORLD 2024

La 6ª sortida jove a PortAventura World és una sortida d’oci que organitza la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, per a joves de 14 a 30 anys, el dissabte 18 de maig de 2024.

Dia de la sortida: Dissabte 18 de maig 2024
Horari: de les 8h del matí fins les 20:30h (aprox.)

Lloc de sortida: davant de l’INS Lliçà, Av. dels Països Catalans, 26, 08186 Lliçà d’Amunt.
Joves: de 14 a 30 anys
Inscripcions: del 15 al 30 d’abril 2024. Places limitades.

PREUS DE L’ACTIVITAT

 • Preu jove (de 14 a 30 anys) empadronat/a a Lliçà d’amunt de 30€: Inclou transport en autocar i entrada a Port Aventura.
 • Preu jove (de 14 a 30 anys) d’altres municipis de 45€: Inclou transport en autocar i entrada a Port Aventura.

INFORMACIÓ IMPORTANT DE LA SORTIDA

SORTIDA EN AUTOCAR

L’autocar sortirà el dissabte 18 de maig a les 8h del matí davant de l’INS Lliçà, Av. dels Països Catalans, 26, 08186 Lliçà d’Amunt.

L’horari de sortida del Parc d’atraccions PORTAVENTURA a les 18:30h en el punt establert. L’arribada a la Biblioteca Ca l’Oliveres de Lliçà d’Amunt està prevista sobre les 20h/20:30h aproximadament.  Cal respectar els horaris programats i es prega ser una estona abans al lloc i hora establerts.

L’organització
no es farà responsable de cap jove un cop aquest baixi de l’autocar en arribar
a Lliçà d’Amunt.

QUE CAL PORTAR EL DIA DE LA SORTIDA

Els i les joves assistents a la SORTIDA JOVE PORTAVENTURA WORLD hauran de portar:

 • Documentació: DNI i Targeta Sanitària.
 • Esmorzar i dinar. Cal recordar que no es permet entrar menjar dins del parc, per tant hauran de deixar-ho a les taquilles de l’entrada al parc (preu no inclòs a la sortida) o comprar-lo allà.

NORMATIVA DE L’ACTIVITAT

 • Per un millor gaudiment de la sortida, un cop entrem dins del Parc d’Atraccions de PortAventura els i les joves aniran sols i soles per dins del parc. No aniran acompanyats pels dinamitzadors/es responsables de la sortida.
 • Els i les joves hauran d’anar com a mínim en grup de tres, ningun/a jove podrà anar sol per dins del Parc d’Atraccions. Si veiem algun jove voltant sol vindrà amb els dinamitzadors/es responsables la resta del dia.
 • Durant les hores de la sortida els dinamitzadors/es estaran voltant per dins del parc, per a qualsevol cosa que els i les joves necessitin. El telèfon de contacte de l’organització és 673 930 937.
 • Cal complir amb els horaris i el funcionament que s’estableixi durant tot el dia (hores, punts de trobada, etc.).
 • No és podrà beure begudes alcohòliques, ni consum de tòxics durant la sortida.
 • Qualsevol comportament inadequat de la conducta del/la jove, i els danys i perjudicis que se’n puguin derivar, seran única i exclusivament responsabilitat seva. Els monitors/es vetllaran per l’organització i el bon funcionament de la sortida.
 • L’incompliment d’aquesta normativa podrà comportar la retirada de la entrada al Parc d’Atraccions de PortAventura i quedar-se amb els dinamitzadors/es responsables de la sortida.

PROCÉS DE RESERVA

 1. Al final d’aquesta pàgina trobareu el formulari que cal emplenar per a realitzar la inscripció a l’activitat.
 2. Les inscripcions s’han de realitzar individualment i a nom i amb les dades personals del o la jove que assistirà a l’activitat.
 3. Només pot realitzar-se una inscripció a la vegada.
 4. Per escollir el preu subvencionat és necessari estar empadronat/da a Lliçà d’Amunt. Es comprovaran totes les inscripcions.
 5. Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció i pagament.
 6. Un cop finalitzat el procés de reserva, rebreu un correu electrònic amb la vostra entrada.

AUTORITZACIÓ DE PARTICIPACIÓ

Els i les joves menors de 18 anys hauran de fer arribar per correu electrònic a elgalliner@llicamunt.cat o entregar-la a l’Espai Jove El Galliner l’autorització de participació a l’Esquiada Jove, que es pot recollir impresa al Galliner o descarregar en format digital, degudament emplenada i signada pel seu pare, mare o tutor/a legal abans del 30 d’abril. Sense l’autorització signada els i les joves menors d’edat no podran venir a la sortida.

En cas de tenir problemes amb la inscripció a l’activitat, es prega contactar amb la Regidoria de Joventut de dilluns a divendres de 16h a 20h a l’Espai Jove El Galliner, per correu electrònic a elgalliner@llicamunt.cat, trucant per telèfon al 93 860 70 01 o escrivint un WhatsApp al telèfon 673 93 09 37.

Si t’has quedat sense plaça, omple el formulari de LLISTA D’ESPERA

Venda on-line tancada