Lliçà d'Amunt

CAÇA EL TEU TIÓ

Els tions dels nens i nenes de Lliçà d’Amunt s’han amagat al Pinar de la Riera! Vine a buscar-lo el dissabte 12 i diumenge 13 de desembre per endur-te’l a casa. L’activitat té un cost de 10€ per unitat familiar si vols que et posem nosaltres el tió. També tens la opció de portar el teu tió. En aquest cas l’activitat és gratuïta, i ens hauràs de fer arribar el teu Tió a la regidoria de cultura entre els dies 9 i 11 de desembre en horari de 9h a 14h.

INFORMACIÓ SOBRE L’ACTIVITAT

 • Aquesta activitat està adreçada a un públic infantil i familiar.
 • Cal realitzar la reserva prèviament per assistir a l’activitat.
 • Es portarà a terme de manera presencial al Pinar de la Riera, respectant les normes de seguretat vigents.
 • El preu de l’activitat és de 10€ (inclou un nou Tió de Nadal). Les famílies que portin el seu propi Tió podran aplicar-se un descompte del 100% en el preu de l’activitat (cal seleccionar-lo durant el procés de compra) i hauran de portar-lo a l’Ajuntament els dies 9 i 10 de desembre.
 • Les entrades són vàlides només per al dia i l’horari reservats. Caldrà presentar el comprovant (que rebreu per correu electrònic) abans d’accedir a l’activitat.
 • En tot moment s’hauran de complir les normes de seguretat e higiene, com l’obligació de dur mascareta, desinfecció de mans a l’entrada i sortida, presa de temperatura, etc.

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ

 1. Al final d’aquesta pàgina trobareu el formulari que cal emplenar per a realitzar la inscripció a l’activitat.
 2. Les entrades s’han de reservar per nuclis familiars (de fins a un màxim de 6 persones) per un dia i hora concret.
 3. Cal reservar només una única entrada per cada nucli familiar. S’entén com a nucli familiar els pares, les mares i/o els tutors legals amb els seus fills i filles.
 4. L’entrada, que serveix per a tot un nucli familiar, haurà d’anar a nom d’una persona adulta responsable.
 5. Les famílies que portin el seu propi tió hauran de seleccionar el descompte del 100% en el cost de l’activitat durant el procés de reserva.
 6. Un cop finalitzat el procés de reserva, rebreu un correu electrònic amb la vostra entrada. Aquesta s’haurà de presentar abans d’accedir a l’activitat.
 7. Hem detectat problemes amb els correus electrònics de Hotmail i Outlook. Si és possible, fes la comanda amb un altre correu electrònic.
 8. En el cas que l’esdeveniment no es pogués realitzar per qüestions tècniques, meteorològiques o sanitàries, l’organització retornarà els diners a totes les persones assistents.
 9. Si no podeu assistir a l’activitat o teniu problemes amb el procés de compra, escriviu un correu electrònic a llam.entrades@llicamunt.cat per gestionar la vostra incidència.

La venda d’entrades estarà disponible a partir del dilluns 1 de desembre fins a exhaurir existències.

Reserva la teva entrada
A partir de l’1 de desembre
12 i 13 de desembre
A partir de les 11h
Pinar de la Riera
Preu de l’activitat: 10€*
*Descompte del 100% si portes el teu Tió de Nadal
Contacta
llam.entrades@llicamunt.cat

Venda on-line tancada