Lliçà d'Amunt

Concert de Dàmaris Gelabert

Dins del cicle Cromàtica, l’Ajuntament ha organitzat un concert per a infants a càrrec de Dàmaris Gelabert, que tindrà lloc el dissabte 28 de novembre a les 18h al pavelló de
l’Institut Lliçà.

Dàmaris Gelabert i la seva banda portaran a Lliçà d’Amunt el seu nou i vibrant espectacle infantil en directe “Mou el cos”, un concert non-stop per ballar i moure’s des del minut zero!

INFORMACIÓ DE L’ACTIVITAT

 • Activitat adreçada a un públic infantil.
 • Cal comprar l’entrada prèviament per assistir a l’activitat.
 • Es portarà a terme de manera presencial a l’interior del Pavelló de l’Institut Lliçà d’Amunt, respectant les normes de seguretat vigents.
 • El preu de l’entrada és de 3€ per als nens i nenes fins a 10 anys i de 5€ a partir de 10 anys.
 • Caldrà presentar el comprovant de l’entrada (que s’enviarà per correu electrònic) abans d’accedir.
 • En tot moment s’hauran de complir les normes de seguretat e higiene, com l’obligació de dur mascareta, desinfecció de mans a l’entrada i sortida, presa de temperatura, etc.

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ

 1. Al final d’aquesta pàgina trobareu el formulari que cal emplenar per a realitzar la compra.
 2. Les entrades s’han de comprar per nuclis de convivència fins a un màxim de 5 persones per nucli. Aquests nuclis seuran junts respectant les mesures de distància amb la resta d’assistents.
 3. Reserveu tantes Entrades individuals com persones assistireu a l’activitat, fins a un màxim de 5. Si sou més, haureu de fer una segona reserva que no garantirà que pugueu seure junts amb una reserva anterior.
 4. Les entrades són nominals. Cal especificar el nom de cada persona assistent.
 5. Un cop finalitzat el procés de reserva, rebreu un correu electrònic amb les vostres entrades i, posteriorment, amb el número fila i de seient.
 6. En el cas que l’esdeveniment no es pogués realitzar per qüestions sanitàries, l’organització retornarà els diners a totes les persones assistents.
 7. Si no podeu assistir a l’activitat o teniu problemes amb la compra, contacteu amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament (cultura@llicamunt.cat) o bé per whatsapp al 666 564 963.

La venda d’entrades estarà disponible a partir del dilluns 19 d’octubre fins a exhaurir existències.

Reserva la teva entrada
A partir del 19 d’octubre
Dissabte 28 de novembre
A les 18:00h
Pavelló de l’INS Lliçà
Av. dels Països Catalans, 26
Preu de l’entrada
Fins a 10 anys: 3€
A partir de 10 anys: 5€

Venda on-line tancada